Köszöntjük a Valódi Énünk megismeréséhez vezető úton!

Örömmel üdvözöljük a Rózsakeresztes Rend AMORC kapuja előtt. Érdeklődése azt jelzi, hogy az eddigieknél hatékonyabban szeretné irányítani életét. Talán ez az első lépés az önismeret felé vezető úton.

Legfőbb célunk, hogy támogatást nyújthassunk ehhez a kizárólag személyes kutatómunkához. Ha őszinte motivációk vezérlik e belső utazás során, előbb-utóbb a misztikus ösvényre léphet, ahol megtanulhatja sorsa irányításának módját, kialakíthatja saját életfilozófiáját, és a szó legnemesebb értelmében tudatosan élheti az életét.

A siker kulcsa az Ön kezében van. Sokunk számára mindez első látásra reménytelen vállalkozásnak tűnhet. Igaz, hogy egy Rózsakeresztes sem kerülheti el életének próbatételeit, nehéz időszakait, biztosíthatjuk azonban , hogy benső énünk megismerése rendkívül izgalmas, inspiráló és gyümölcsöző vállalkozás, különösen ha olyan vezetőnk van ezen az úton, mint az ősi Rózsakeresztes Rend.

Support the Order

Related Links

"To be whole and free is to live and manifest on the material and immaterial planes in harmony with the spiritual laws that govern all that there is. It then becomes our duty and responsibility to transmit and reflect in our daily lives, and to our utmost ability, the highest vibrations of the universe and of our Creator."
- Dr. Lonnie Edwards